En Ucuza Minecraft Premium Hesap Güvenilir - Tek Resmi Satıcı - Minecraft.NET

Bildiğiniz Gerçeklerin Bilmediğiniz Anlatımı

Hesap Oluşturamazlar!
Aslında Minecraft.NET ve Mojang.COM hariç hiçbir site Minecraft hesabı oluşturamaz. Minecraft.NET'te birilerinin oluşturduğu hesapları çalıp Plati'ye atıyorlar, daha sonra satıcılara, satıcılar da güzel temalarla size satıyorlar. Sonra hesabın gerçek sahibi hesabını kurtarıyor. Veya hesabın çalıntı olduğu anlaşılıp siliniyor. Ve siz öyle kalakalıyorsunuz.
Onlar yeni bir hesap oluşturamazlar, sadece Minecraft.Net'ten alınan hesapları satarlar!

Yeni bir hesap oluşturamazlar. Bu imkansızdır. Aksini iddia eden yalancıdır.

Sitelerin Aslında Hepsi Komisyoncu! & Neden Ucuz
Hesapları çalanlar yaklanmamak için ucuza satıyorlar. Zaten zarar yok.
Şu anda gördüğünüz tüm premium siteleri aracıdır. Plati'de 10 kuruşa alıp burada 10 liraya satarlar.

MC.Net Harici Aldığınız Hesaplar Uyarısız Silinir!
Minecraft hesabının silinmesi için dört nedenden biri Minecraft.NET dışı hesap almaktır.
Eğer hesabınızı Minecraft.NET'ten almadığınız fark edilirse hesabınız bir gece siz uyurken sessiz sedasız temizce silinir. Varlığına dair işaret yoktur. Sanki hiç var olmamış gibi. Puf.

Aynı zamanda destek alamayacaksınız. Ve destek almak istediğinizde hesabınız silinecek!
 Hesabınız başka yerden aldıysanız silinir denir zaten ama yardım sayfasında destek alamazsınız denir.
Bu söylenmez. Charrigton eskici derler size.

Çok Pahalı
Evet, doğrudur, fiyat pahalı. Euro yükseliyor çünkü. Türk Lirası değer kaybediyor, bir de 4 Euro'luk zam yaptılar birkaç yıl önce. Ama bir hesap ile bütün her şeye erişebiliyorsunuz, Tüm Client'lere, sitelere, launcher'lara, bir de ömür boyu, tek bir ücret ile. Sınırsız eşya, sınırsız süre, sınırsız Minecraft Dünyası erişimi, her şey dahil! Minecraft yaratıcılık tabanlı bir oyun, o yüzden oyunda bir eşya, mod, sunucu sayısı yok. Herkesin kendi Online Mod'unu oluşturabildiği eser oyunlardan. Tek bir ücret ile her şeye sahipsiniz. Bir şeyleri craft, enchant etmek için ek para yok, Minecraft'ın sloganıdır bu: Sınır yok! Gerçekten yok, her şey dahil otellerde bire sınırsızın bir sınırı var, ama bunda yok, o yüzden pahalı, çünkü her şey bedava!

Aynı zamanda 10 liraya işe yaramaz hesap alıp sonra hesabın silinmesinden iyi midir?
Bir de bu en iyi ihtimal.

Toptan
Aynı zamanda toptancı mantığı diye bir şey yoktur. Kaşık değil bu, lisans. Karpuz fırlatmıyoruz burada. Bu template temanın içinde yazan bir yalandır. Bu sizi kandırmak içindir. Minecraft.NET'ten başka hiçbir yer hesap oluşturamaz.Yeni hesap oluşturma yetkisi sadece Minecraft.NET'indir. Aynı zamanda hesabınız çalınırsa bir yere şikayet edemezsiniz çünkü zaten çalıntı hesap kullanıyorlar! Şahsen ben Minecraft.NET'te toptan alma diye bir seçenek görmedim. Hesap başına sadece "1" Minecraft alabilirsiniz. Başka hesaplara başka Minecraft'lar almak için Gift Code yöntemi var. Toptan alımda indirim olamaz, çünkü toptan alım diye bir şey yok! Birer birer hesap aktifleştirme kodu alabiliyorsunuz. Sitelerde de de anlaşılan Gift Code değil, etkinleştirilmiş hesap veriliyor.

Evrendeki Tek Resmi Satıcı
Mojang.COM'da "Where Can I Buy Minecraft" yani nereden Minecraft alabilirim makalesinde şu yazıyor: MinecraftEdu is the only non-Mojang website that is authorized to sell copies of Minecraft. Yani; MinecraftEdu, Mojang'sız Minecraft'ın kopyalarını satmaya yetkili olan tek Mojang web sitesidir. Ki MinecraftEdu'da zaten MinecraftNet ile birleşti. Kendiniz bakın : https://help.mojang.com/customer/en/portal/articles/325947-where-can-i-buy-minecraft-?b_id=5408

Sana Uygun Şekilde Biriktir
Para biriktirin, her gün 1TL biriktirseniz, yaklaşık 115 güne hesabınız hazır!
Para biriktirin, her gün 2TL biriktirseniz, yaklaşık 57 güne hesabınız hazır!
Para biriktirin, her gün 3TL biriktirseniz, yaklaşık 38 güne hesabınız hazır!
Para biriktirin, her gün 4TL biriktirseniz, yaklaşık 28 güne hesabınız hazır!
Para biriktirin, her gün 5TL biriktirseniz, yaklaşık 23 güne hesabınız hazır!

Biriktirin ve alın!

YouTube Tuzağı
YouTube kanallarını kullanıyorlar. Çünkü hayranları var, kendileri kefil oluyorum diyerek insanları bu tuzağa çekiyor. Bu ünlü YouTuber'lar da bu işten aslan payını kendine alıyor tabii. Çok güvendiğiniz o kanallar, sizi kandırıyorlar. Popüler kültür sizin bir insanın fanı olmanızı ve başınızın üstünde yer etmesini sağlıyor. Ayrıca siteleri onlar tasarlamıyor, onların isimlerini kullanarak yüzünü görmediğiniz kişilerden alıyorsunuz. En fazla Leman ile Leman Kültür kadar alakalı olabilirler.

Hep Başkasının Kocası Ölür Derler!
Sizin de başınıza gelebilir, ki gelecek de. Pete evet sen de!
Eninde sonunda mağdur olacaksınız bunu da unutmayın!
Sakın MC.NET dışı hesap almayın. Alacaksanız oradan alın.
Sonra bana teşekkür edersiniz. Bir tane MC.NET hesabı aldınız mı, sonradan satın alım gerekmeyecek. 
Yani eşyaları da satın almanız falan gerekmeyecek. Her şey serbest.

Ekler!
Kuyumcu ile pazar gibi düşün, bunların elindeki mallar çalıntı, çürüyecek bir süre sonra, sponsorlar ile bağırıp duruyorlar, ses çıkarmaya çalışıyorlar, Minecraft.NET ise kuyumcu, altın değerinde hesap satıyorlar. Ve değil bu devir, tüm devirlerde değerli. Bir cami yıkılırsa yenisi yapılsın diye altına altın atarlar, çünkü para eskir, tarihi geçer, ama altın her zaman değerli kalır. İyi günler.

Unutmayın, kolay peynir sadece fare kapanlarında bulunur! 

(Son Güncelleme : 22 Mart 2018)  (Tür : Dev Güncelleme) (Açıklama : Yanlış veya eksik bilgiler tamamlandı. Konu daha çok korsanı destekleyeni inandırmak isteyen bir hale geldi. Sadeleştirilip zenginleştirildi. Göndermeleri anlamadığınız zaman da aldığınız bilginin hatrı sayılır. Göndermeleri anlarsanız da konunun tadı daha güzel oluyor ve tamamen anlıyorsunuz.)

Yorumlar

Yorum Gönder